Foto: Mogens Jørgensen

Foto: Mogens Jørgensen

1 af 2

Brand opstået i generator: Personale på Nordjyllandsværket evakueret

Der udbrød onsdag brand på Nordjyllandsværket, der leverer varmt vand, fjernvarme og strøm til borgere og virksomheder i og omkring Aalborg. Branden skulle være under kontrol.

Der er i løbet af onsdagen opstået en brand på Nordjyllandsværket, der ligger ned til Limfjorden sydøst for Vodskov. Ifølge kommunikationsafdelingen ved Aalborg Forsyning påvirker branden værkets drift, men forsyningen af varmt vand, fjernvarme og strøm til borgere og virksomheder skulle være upåvirket.

Læs også Bus med nordjyske efterskoleelever kørt i grøften - flere er kommet til skade

- På nuværende tidspunkt er branden slukket, og vi er i gang med at lokalisere årsagen, lyder det i en besked fra Aalborg Forsyning.

Også Nordjyllands Politi bekræfter, at en brand på Nordjyllandsværket er blevet anmeldt.

- Der var brand i en generator på Nordjyllandsværket. Værket havde selv iværksat deres evakueringsplan, så folk var ude af bygningerne, lyder det fra vagtchef Jesper Sørensen, Nordjyllands Politi.

Både Aalborg Forsyning og Nordjyllands Politi oplyser, at ingen personer er kommet til skade ved branden. 

- Personalet er evakueret til administrationsbygningen på Nordjyllandsværket. Vi har endnu ikke et overblik over skadernes omfang, lyder det fra Aalborg Forsyning. 

Nordjyllandsværket leverer varmt vand, strøm og fjernvarme til virksomheder og borgere i og omkring Aalborg. Det meste af fjernvarmen bliver leveret til Aalborg i store rør under Limfjorden.