Brøndby vinder 2-1: Presset AaB-mandskab bukker under for vestegnens gule fodsoldater

Selv ikke en stærk nordjysk startopstilling med hele syv lokale spillere kunne få bugt med Brøndby-kæmperne, der havde overtaget i søndagens Superligabrag.

Der var rivalopgør for alle pengene, da Brøndby IF og AaB søndag aften tørnede sammen på vestegnen.

Begge hold jagter tredje- og fjerdepladserne i Superligaen - og der var derfor masser at spille for.

Alligevel blev det Brøndby IF, der trak det længste strå og spillede med de bedste ben - til resultatet 2-1. På trods af et massivt pres med mange indlæg fra AaB sidst i kampen.

Efter blot de første minutters spilletid var det Brøndby IF, der havde overtaget i kampen med sit offensive spil, som efterlod AaB som en kiks i regnvejr.

Det tog også kun 32 minutter for rivalerne at score - med et spark op i det ene hjørne forbi en chanceløs Jacob Rinne gør Dominik Kaiser det til 1-0 for Brøndby IF.

Selv ikke Aabs syv egne 'hjemmebryggede' spillere kunne forhindre dén føring.

Godt et kvarter senere leverer vestegnsdrengene igen en kugle i kassen, da Kamil Wilczek gør det til 2-0 efter en sublim kropsfinte mod AaBs Jores Okore.

Det nordjyske mandskab ville dog ikke have dén føring siddende på sig, så i 55. minut får Patrick Olsen sikret en udligning på 2-1 - men det var måske snarere held end forstand med en underlig dødbold, Marvin Schwäbe aldrig rigtig fik styr på.

Begge hold leverede kampen igennem fremragende underholdning for de fremmødte tilskuere, der havde trodset regnen.

Men det blev Brøndby IF, der gav tilskuerne dét, de var kommet for - nemlig en sejr.