LIGE NU:

Budolfi Plads skal være grøn: Nu kan der bydes på opgaven

Nu kan der bydes på at bygge Budolfi Plads om. Den nuværende p-plads skal laves om til et ”grønt byrum."

Aalborg Kommune udbyder nu Budolfi Plads. Som en indledende del af udbuddet opfordrer kommunen interesserede ansøgere til at anmode om prækvalifikation. 

Der er ansøgningsfrist den 29. januar 2016 kl. 12.00 til selve prækvalifikationen. Herefter forventer Aalborg Kommune at prækvalificere 3 til 5 virksomheder til at afgive tilbud på ejendomme og opgaven. 

Rådmand Hans Henrik Henriksen fra By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune ser frem til, at der nu for alvor sættes skub i udviklingen af en af Aalborgs mest centrale pladser: 

- Det har været en lang, men også givtig proces med borgerinvolvering af flere forskellige omgange. Budolfi Plads betyder meget for Aalborgenserne, så vores ambitionsniveau er højt. Vi fornemmer en meget stor interesse for området og opgaven, og vi har store forventninger til den forestående proces, siger Hans Henrik Henriksen.

Visionen er at omdanne Budolfi Plads til et grønt byrum - oven på et nyt P-anlæg - med udadvendte funktioner og aktiviteter, der tilsammen kan skabe et imødekommende bymiljø og være en destination for byens borgere og besøgende. Omdannelsen af pladsen forventes færdig primo 2019.