01:52

Tylstrup Skole har den seneste tid været plaget af en noget makaber form for chikane. Døde dyr er flere gange blevet smidt rundt omkring på skolens område, og det er fortsat et mysterium hvorfor og, hvem der står bag.

Chikane på Tylstrup Skole: Grisehoveder og døde mink smidt på området

Tylstrup Skole har den seneste tid været plaget af en noget makaber form for chikane. Døde dyr er flere gange blevet smidt rundt omkring på skolens område.

Natten til onsdag i sidste uge skete det igen. Elever og lærere mødte ind til døde mink og afskårede grisehoveder, der var smidt rundt omkring skoles område.

- Jeg har det selvfølgelig ikke godt med det. Det er jo ikke et rart syn, som børnene møder, når de kommer i skole. Og så tager det fokus fra det, vi er her for, siger Ulla Loft, der er skoleleder på Tylstrup Skole.

I løbet af de seneste fire måneder er der hele tre gange blevet smidt døde dyr på skolens område.

- Jeg synes, at det var lidt ulækkert, da vi om morgen og så, at der var grisehoveder på hele skolen, siger Emma Hansen, der er elev på Tylstrup Skole.

I onsdags blev en mand med kasket og hættetrøje fanget på videoovervågning, mens han læssede 20 døde mink af en trillebør.

- Vi kan se, at der kommer en gående og smider mink ud, men vi kan overhovedet ikke se andet end, at det i hvert fald ikke er en, vi tror, vi kender, siger Ulla Loft.

Hvor gerningsmanden har fået mink og grisehoveder fra, er næsen et lige så stort mysterium, som selve forbrydelsen. For det er ikke noget, man sådan lige får fat på.

- Det er nogen, der er brudt ind på en minkfarm, for ellers kan man ikke få fat på 20 mink. Og det er ikke hos os, de er stjålet, siger Tine Kristensen, der er minkavler i Tylstrup.

Heller ikke hos den lokale slager hænger det sammen.

- Det er meget mystisk, at man lige har seks grisehoveder. Det er noget, man skal have ved et slagerhus eller noget, som man skal bestille ved et supermarked. For det er ikke noget, de normalt ligger inde med – og slet ikke på denne tid af året, siger Bo Frederiksen.

Tylstrup Skole ser alvorligt på situationen og har politianmeldt alle tre episoder af chikane.