Chok: Nordjysk politiker stopper efter få uger i Folketinget

Den seneste tids medieomtale har fået Kristian Klarskov til at trække sig fra Folketinget.

Moderaternes Kristian Klarskov har valgt at nedlægge sit hverv som folketingsmedlem per dags dato. Det er ellers ikke mere end et par uger siden, han blev valgt ind i Folketinget, efter Moderaterne fik et forrygende valg.

Politikeren finder de seneste beskrivelser om ham urimelige og ser dem som en hindring for det parlamentariske arbejde. 

Han skriver i et opslag på Facebook, at hele forløbet har påvirket hans helbred.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kristian Klarskov har de seneste dage været i vælten, efter det er kommet frem, at hans liv som iværksætter ikke var så succesfuldt som først antaget.

Både Jyllands-Posten og Politiken har således skrevet flere artikler om Kristian Klarskov, som beretter, hvordan han tilsyneladende har pyntet sig med lånte fjer, hvad angår hans 'storslåede' erhvervskarriere.

Iscenesat som succesfuld erhvervsmand

Da han i sin tid blev en del af Lars Løkkes parti, Moderaterne, blev han iscenesat som en iværksætter og investor med flere succeser bag sig. Han blev hurtigt en af de kandidater, som Lars Løkke skubbede frem og talte op som en 'erhvervsmand fra det virkelige liv'.

Men ifølge Jyllands-Postens afdækning har Kristian Klarskov flere konkurser bag sig og lever ikke op til titlen som 'succesfuld erhvervsmand'.

Kristian Klarskovs exit sker af hensyn til familien, og han har ikke yderligere kommentarer, lyder det i pressemeddelelse.

Umiddelbart efter udgivelsen af Jyllands-Postens artikel tog han til genmæle på Facebook.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Kristian Klarskov fik 1.772 personlige stemmer ved folketingsvalget 1. november.

Det bliver førstesuppleanten Mohammad Rona, der overtager Kristian Klarskovs sæde i Folketinget. TV2 Nord arbejder på at indhente en kommentar fra ham.
Seneste nyt

fra Nordjylland