LIGE NU:

Chris Cornell hurtig klar med ny koncert

Chris Cornell, der søndag måtte udskyde sin koncert i Aalborg på grund af sygdom, går på scenen i Koncertsalen allerede fredag d. 13. maj.

Der er godt nyt til alle de Chris Cornell-fans, der blev ramt af aflysning sidste søndag. Musikkens Hus har siden lagt alle kræfter i for at få fastsat en ny koncertdato, og det er lykkedes.

Fredag 13. maj 2016 er Aalborg atter lagt ind i den moderne rocklegendes turnéplan for igangværende Higher Truth Tour, der slutter i juni. Koncerten starter kl. 20.00.

Turnéen var i slutningen af marts i København, og her var anmelderne dybt begejstrede. Blandt andet gav GAFFA Cornell 5 stjerner og kaldte det akustiske show ”på højde med forbilleder som Neil Young”.

- Det er en stor glæde for os at være klar med en ny koncertdato allerede om fem uger, og vi ser frem til at give de mange fans en stor oplevelse med Chris Cornell, der nu igen er helt på toppen, siger Lasse Rich Henningsen, adm. direktør i Musikkens Hus.

Alle eksisterende Chris Cornell billetter påtrykt 3. april som koncertdato kan genbruges til den nye koncertdato. Publikum kan også få den fulde billetpris refunderet, hvis den nye koncertdato ikke passer.

Refundering skal finde sted senest torsdag d. 28. april. Musikkens Hus forventer ikke, at der kommer mange billetter i gensalg, men det er stadig muligt at komme i kø på ventelisten. 

Koncerten blev i første omgang udsolgt på fire minutter.