Foto: Ólafur Steiner Gestsson, Scanpix

Christopher melder afbud til kæmpejulefrokost i Aalborg

Popstjernen Christopher må på grund af en polyp på stemmebåndet melde afbud til årets store julefrokost i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Aalborg Kongres og Kutur Center ligger fredag endnu engang gulv til en kæmpe firmajulefrokost, og de mange deltagere, der kommer fra hele Nordjylland efter sild, snaps, samvær og sang kunne se frem til minikoncerter med både Rasmus Seebach og Christopher som et krydderi på en festlig aften.

På grund af en polyp på stemmebåndet er Christopher dog blevet nødt til at melde afbud til samtlige af de arrangementer, han havde i kalenderen den næste måned, men julefrokosten bliver forhåbentlig ikke mindre festlig af den grund. Det er nemlig lykkes AKKC at finde hele to afløsere for den populære popmusiker.

Der er tale om NOAH og Aura, der med hver deres stribe af hits garanteret godt kan få folk på dansegulvet.

NOAH, med det borgerlige navn Troels Gustavsen, er kendt blandt andet numrene Over byen, Alt er forbi og Det' okay, ligesom Aura her hittet stort både i Danmark og udlandet med Geronimo, Song for Sophie og Something From Nothing.

Rasmus Seebach, der har været på plakaten hele tiden, har også et enormt hit-repetoire at stille op med, og spillede også til julefrokosten i AKKC i 2014.

Det er radiovært Niels Skovmand, der styrer slagets gang fra scenen i Europahallen, og så står partybandet Cruiseband for at trække gæsterne på dansegulvet mellem de tre minikoncerter.