De nordjyske håndboldhold hev sejrer hjem

Foto: TV2/Nord

Mandag aften blev den sidste runde før EM i Boxer Herreligaen spillet, og både Aalborg Håndbold og Mors-Thy Håndbold kunne gå fra banen med en sejr.

Den sidste spillerunde før EM i Polen i Boxer Herreligaen blev spillet mandag aften. Aalborg Håndbold tog imod Skanderborg på hjemmebane til en kamp, hvor billetterne var udsolgt. Mors-Thy Håndbold måtte tage turen til Holstebro, hvor de skulle møde Team Tvis Holstebro.

Mors-Thy Håndbold havde en svær opgave foran sig, da de skulle møde ligaens tophold, som ikke havde tabt de sidste ni kampe, på udebane. Selvom Mors-Thy Håndbold var bagud 15-12 i halvlegen, så lykkedes det nordjyderne at kæmpe sig op og vinde med et enkelt mål, så slutresultatet blev 24-25. Kampens topscore med seks mål blev Jonas Porup, som også fik kampens eneste røde kort i 59. minut.

Aalborg Håndbold kom skidt fra start og var bagud 11-17, da spillerne gik fra banen efter de første 30 minutter af kampen. Men da de sidste 30 minutter af kampen blev sat i gang, skete der noget. Kampen endte med en sejr til Aalborg Håndbold på 30-26, og Sander Sagosen fra Aalborg Håndbold blev kampens topscore med ni mål.

Forsiden lige nu