LIGE NU:

Der blev affyret skud: Ung mand truet ind i bil da narkohandel gik galt

Flere borgere i området omkring Annebjergvej fik sig torsdag aften noget af en forskrækkelse, da man pludselig kunne høre skud og ballade, og kort efter ankom adskillige politibiler til stedet. Også i Vejgaard rykkede politiet talstærkt ud - og her blev to personer anholdt for det, der var sket på Annebjergvej.

To mænd på henholdsvis 18-årig og 19-årig er anholdt og sigtet for røveri, efter de torsdag aften skulle have affyret skud med en signalpistol og have tvunget en jævnaldrende mand ind i en bil. 

De to blev anholdt i Vejgaard kort efter, at  Nordjyllands Politi torsdag aften rykkede ud til Annebjergvej, da man fik en anmeldelse om, at der var ballade mellem flere personer, ligesom meldingen også lød, at der skulle være affyret skud. Desuden skulle en 21-årig mand være blevet tvunget ind i en bil og kørt væk.

- Der er formentlig tale om et narkotikasalg, der udvikler sig til røveri, siger politikommissær Kenneth Rodam.

Politikommissæren kan godt forstå, hvis det for borgerne kan give anledning til bekymring – navnlig hvis man bor i området i nærheden af episoden.

- Man der er efter vores opfattelse tale om et opgør i et kriminelt miljø, så den almindelige borger behøver ikke at være bekymret for at færdes i området, tilføjer han.

Der er tale om det, som Nordjyllands Politi betegner som en narkohandel, der er gået galt. 

Politiets patruljer, der hurtigt ankom til gerningsstedet på Annebergvej 173, fik af vidner oplysninger om, at en forurettet person var blevet tvunget ind i et køretøj, ligesom der var set våben i den forbindelse. Denne forurettede person – en 21-årig ung mand – kom dog kort efter tilbage til stedet.

Nordjyllands Politis øjeblikkelige efterforskningsskridt på stedet, ledte politiet på sporet af køretøjet, der hurtigt blev standset af patruljer inde i Vejgaard.

- Her blev to personer anholdt, og vi fandt kniv og jernrør, ligesom vi fandt en ufarlig signalpistol lidt derfra, siger politikommissær Kenneth Rodam, der understreger, at det knald borgere kan have hørt stammer fra denne, og der er således ikke tale om skarpe skud.

Politikommissæren understreger, at man efterforsker sagen som en overtrædelse af straffelovens paragraf 288, røveri, og man betragter episoden som en narkohandel, der er gået galt.

- Man der er efter vores opfattelse tale om et opgør i et kriminelt miljø, så den almindelige borger behøver ikke at være bekymret for at færdes i området, tilføjer han.

Politiets patruljer vil fortsat være særligt synlige i og omkring Aalborg i den kommende tid. Både for at skabe tryghed, men også som en del af det videre efterforskningsarbejdet.

- Vores efterforskning i sagen fortsætter, og derfor vil borgerne i Aalborg i det næste stykke tid kunne se flere uniformerende patruljer end normalt, siger Kenneth Rodam.

Han opfordrer til, at man ringer til politiet på 114, hvis man har gjort sig observationer eller har relevante oplysninger til politiet. Man kan ringe hele døgnet.

De to anholdte personer – en 18-årig og 19-årig mand – skal fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Aalborg senere fredag, og politiet vil kræve dem varetægtsfængslet. 

Nordjyllands Politi eftersøger en tredje person, der er mistænkt i sagen, og som politiet endnu ikke kender identiteten på.

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

40_percent

play 5000 nordjyder vaccineret på én dag: - Alt er forløbet godt

040620 Hanstholm Havn

Havnestrid om industrispionage: Hanstholm Havn politianmelder tidligere salgschef

PH 260221 Skoler klar til test Still

play Skoler gør klar til test: - Hvis man ikke bliver testet, medfører det fravær

Henrik og Janne

Henrik og Jannes butikker må ikke åbne: Nu har de lejet et nyt lokale sammen

40_percent

play 5000 nordjyder vaccineret på én dag: - Alt er forløbet godt

Til forsiden

Til forsiden