Det var nærmest tyveri, sagde landsholdsstjernen efter uafgjort i topbrag

Aalborg Håndbold bragte sig i dagens kamp mod topholdet GOG i en situation, hvor holdet nær havde tabt kampen efter en fin føring indtil 10 minutter før tid.

- Det er jo nærmest tyveri, at vi får et point med herfra i dag, sagde landsholdsstjernen Mathias Gidsel efter uafgjort 30-30 i Gigantium

Men Mathias Gidsel var nu selv stærkt medvirkende til at ligaens fører hold stadig er GOG fra Odense, for med seks scoringer gjorde den danske landsholdsspiller sit til at få et point med hjem fra Gigantium.

TV2 Nord fangede Mathias Gidsel lige efter kampen, hvor han ikke havde mange roser til sit eget holds præstation i første halvleg.

- Det var jo nærmest tyveri, at vi fik point med hjem, lyder det fra Mathias Gidsel

Aalborg Håndbold så længe ud til at vinde dette topopgør. Ja holdet førte faktisk i næsten 50 minutter. Især i første halvleg var der indimellem tale om ren opvisningsspil fra hjemmeholdets side, de næsten 5000 tilskuere fik både “ vip” og flotte mål fra fløjen.

Stregspilleren Benjamin Jacobsen sled sig igennem GOGs forsvar og scorede flere flotte mål, og målmand Mikael Agerfors diskede op med flere flotte redninger.

Med en føring på 25-19 et kvarter tilbage af kampen var der ikke mange af de trofaste fans der troede på at førerholdet i ligaen GOG kunne komme tilbage i kampen. Men pludselig var GOG foran med 30-29, men Sebastian Barthold fik i allersidste sekunder udlignet til slutresultatet 30-30.

Så det var en skuffet træner for Aalborg Håndbold vi fangede på vej ud af banen.

Vi kunne desværre ikke lukke det i dag, og det var en skam, lyder fra Steffan Madsen.

Også anfører Henrik Mølgaard var skuffet over det uafgjorte resultat. Mølgaard blev selv skadet i anden halvleg og måtte humpe ud for at holde en pause. Han var skuffet  "for vi havde dem, hvor vi vil have dem", sagde han efter kampen.

- Lige pludselig skiftede momentum. Det blev GOG der jagtede os og os, der så paniske ud, lyder det fra Henrik Mølgaard.