Seneste nyt:

Direktør i nordjysk vinselskab træder tilbage for at indtage ny rolle

Rare Wine-koncernen har valgt at omstrukturere i direktionen, og Anders Børsen skal i fremtiden indtage en ny rolle i selskabet.

De nordjyske vinkøbmænd fra Rare Wine-koncernen i Vester Hassing har valgt at omstrukturere i direktionen. Således har Anders Børsen valgt at fratræde sin stilling som direktør i vininvesteringsselskabet RareWine Invest for at overgå til en mere strategisk rolle som bestyrelsesmedlem i RareWine Group, der er selskabet bag RareWine Trading, RareWine Invest og Nordic Freeport.

- Rasmus (Rasmus Nielsen, adm. direktør, red.) og jeg er sammen nået frem til, at vi paradoksalt nok er lykkedes så godt med opgaven, at behovet for netop det jeg kan, nemlig det strategiske, ikke længere er til stede i dagligdagen.

- Derfor har jeg sammen med Rasmus besluttet, at jeg træder tilbage som direktør i RareWine Invest, og overgår til en rolle i selskabets bestyrelse. Det har været ekstremt hårdt, og selvom det kan lyde mærkeligt, har det været en helt og aldeles fælles beslutning, som jeg, selvom jeg er bedrøvet, har været med til at tage, siger Anders Børsen i en pressemeddelelse.

I april 2016 indgik Anders Børsen og Rasmus Nielsen et forretningsmæssigt partnerskab og stiftede i en konstruktion med Anders som mindretalsaktionær i virksomheden RareWine Invest, hvor Anders tiltrådte som direktør.

Virksomheden forvalter i dag vininvesteringer for 250 millioner kroner på vegne af mere end 400 investorer. Dermed står Rane Wine Invest for cirka en fjerdedel af omsætningen i Rare Wine-koncernen.

- Tingene er foregået i ro og mag og ikke mindst enighed. Respekten er således fortsat gensidig og intakt, og jeg kunne ikke forestille mig en bedre sparringspartner end Anders når strategien skal vendes i den nyetablerede bestyrelse, forklarer Rasmus Nielsen, adm. direktør.

Anders Børsen har på det seneste overdraget store dele af både drifts- og personaleansvaret til andre medarbejdere i virksomheden, og hans egen rolle har således også ændret sig.

- Jeg elsker det strategiske arbejde. Det er virkelig i analysen, forretningsudviklingen og strategien, at jeg har et særligt talent, hvis man må sige det om sig selv, når man bor i Nordjylland. Derfor glæder jeg mig over min nye rolle og til at tage del i det fremtidige bestyrelsesarbejde i RareWine. Det gør mig stolt og ikke mindst glad, og jeg glæder mig til, også i fremtiden, at kunne sætte mit aftryk på den virksomhed, som betyder så meget for mig, og som er så stor en del af mig, siger Anders Børsen.

Anders Børsen får i den nye bestyrelse selskab af de to professionelle bestyrelsesmedlemmer Tom Deichmann og Rasmus Sandorff Jacobsen.

TV2 Nord har tidligere produceret et længere portæt af Rare Wine-koncernen. Se det her