DM-bokseringen slået op i Nordjylland for første gang i otte år

I weekenden afholdes DM i boksning i Nørresundby. Det er første gang, det bliver afholdt i Nordjylland, siden mesterskabet så dagens lys i 2012.

Danmarks Bokse Union inviterer hele weekenden til danmarksmesterskaberne i boksning for U19-boksere og eliteboksere årgang 1980 til 2001.

Det er første gang, danmarksmesterskaberne er tilbage i regionen, siden det blev afholdt for første gang i 2012, og det er en stolt formand for Dansk Bokse Union, der kan byde boksere og publikum velkommen tilbage til Nordjylland.

- Vi er stolte af at have det tilbage i nordjylland, for Aalborg er jo en bokseby med mange traditioner, mange danske mesterskaber og boksere i høj klasse. Så det er rigtig godt for boksebyen Aalborg, siger Lars Brovil, der er formand for Dansk Bokse Union.

Coronasikkert arrangement

Det er Lindholm Bokseklub, der er værter for danmarksmesterskabet, og de har sørget for, at arrangementet er sikret efter alle coronaretningslinjerne.

- Vi er glade for at kunne gennemføre det. Der har selvfølgelig været nogle store udfordringer med de retningslinjer, der er omkring corona. Vi har i samarbejde med Danmarks Idrætsforbunds corona-taskforce, de lokale myndigheder her i Aalborg, sammen med Lindholm Bokseklub, som vi arrangerer det med haft en tæt dialog om de her retningslinjer. Og heldigvis har det kunnet lade sig gøre, siger Lars Brovin.

Danmarksmesterskaberne bliver afholdt henover weekenden, og søndag vil der således blive kåret en ny Danmarksmester. 


Seneste nyt

fra Nordjylland