LIGE NU:

Dødens Gab: Hajfilm og svømmehal er ikke for sarte sjæle

At se en hajfilm mens man sidder i en badering lyder for de fleste ikke særlig tiltrækkende. Alligevel var det en rivende succe i svømmehallen i Nørresundby.

200 gæster og ligeså mange baderinge, et stort lærred og en filmklassiker. Det var opskriften på en uhyggelig aften i Nørresundby svømmehal. Her var badegæster troppet op for at se filmen Dødens gab mens de selv lå og pjaskede rundt i bassinet. 

- Jeg synes det er helt vildt sjovt. Det er en fed måde at lave en gimmick på det. Man ser også tit i biografen at de pynter op til hvad tema filmen, den er i, så kunne det jo ikke passe bedre med end at dødens gab, den skal vises i en svømmehal, siger Adam Damkjer, der er en af de modige gæster i svømmehallen. 

Hvad gæsterne ikke vidste inden filmen var, at der var lejede dykkere til at svømme rundt i mellem dem med hajfinner på ryggen. 

quote Vi synes det er en helt unik mulighed at tilbyde vores gæster. En blanding af det at gå i biffen og få en god svømmeoplevelse. Vi synes vi har rammerne til at lave noget helt anderledes.

Centerdirektør Lars Dam Møller

- Vi synes det er en helt unik mulighed at tilbyde vores gæster. En blanding af det at gå i biffen og få en god svømmeoplevelse. Vi synes vi har rammerne til at lave noget helt anderledes, siger centerdirektør Lars Dam Møller. 

Der er ingen meldinger om, hvor mange der forlod baderingen for at søge mod land under den uhyggelige hajfilm.