Foto: Anders Ekström

Drukneulykke i Limfjorden: Mandens pårørende er fundet

De pårørende til den 84-årige mand, der onsdag aften omkom efter at være kørt i Limfjorden, er underrettet. Torsdag skal der være ligsyn.

Nordjyllands Politi har været på en lille opgave med at finde pårørende til den 84-årige mand fra Himmerland, som omkom ved en drukneulykke i Limfjorden ved Lindholm Brygge onsdag aften.

Den 84-årige havde nemlig ikke nogle nære pårørende, og derfor har politiet nu underrettet en niece, som vil give beskeden videre til den øvrige familie, fortæller Per Vagn, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

- Torsdag skal der være ligsyn, hvor vi forsøger at fastslå dødsårsag og dødsmåde endeligt. Og det er også der, vi vurderer, om der er behov for obduktion, siger Per Vagn. 

Læs også Bil kørt i Limfjorden: Ældre mand omkommet

Nordjyllands Politi er stadig ikke tættere på at afklare, om det var tekniske problemer med bilen eller et ildebefindene, der fik den 84-årige mand til at køre i Limfjorden.

Ulykken skete cirka klokken 19.30 onsdag, hvor en beboer på Lindholm Brygge i Nørresundby så bilen køre ud over havnekanten og baglygterne forsvinde i vandet. Selv om både politi og beredskab rykkede hurtigt ud og reddede manden op af vandet, var der ikke noget at stille op - kort efter ankomsten til Aalborg Universitetshospital blev manden erklæret død.