LIGE NU:

Ebbe Sand ny assistenttræner for landsholdet

Ebbe Sand, der snørede sine første fodboldstøvler i Hadsund Boldklub, er i dag på et pressemøde blevet præsenteret som ny assistenttræner for det danske landshold, op til EM, der afvikles i juni og juli i Danmark.

Nordjyden Ebbe Sand bliver ikke overraskende, ny assistentræner for det danske landshold, der til sommer skal spille om europamesterskabet i fodbold blandt andet i København.

DBU og landstræner Åge Hareide stod pludselig uden assistentræner efter den tidligere assistentræner Jon Dahl Tomasson, takkede ja til et job som cheftræner i den svenske klub Malmø FF.

Den 47 årige nordjyde tidligere Brøndby og Schalke 04 spiller er ikke uvant med at være med omkring det danske fodboldlandshold. Han var selv på banen under EM i både 2000 og 2004, samt VM i 1998 og 2002, hvor Ebbe Sand scorede 22 mål i 66 landskampe.

Ebbe Sand var desuden angrebstræner under Morten Olsen fra 2008 til 2014.

- Landsholdet betyder meget for mig, og jeg har gode minder både som spiller og træner, derfor var jeg ikke i tvivl, da jeg blev spurgt om, jeg ville træde ind som assistentræner i det kommende halve år, siger Ebbe Sand til DBU.   

Ebbe Sand har stået uden job, siden han blev degraderet fra posten som sportsdirektør i Brøndby IF efter bare et hallvt år i jobbet.

Ebbe Sand var sammen med sin tvillingebror, Peter Sand, de bærende kræfter på et ynglinge hold i barndomsklubben Hadsund Boldklub, og flere danske storklubber fik hurtig øje på de to fodboldtvillinger, men det blev Brøndby IF, der fik lokket de to Hadsund-drenge til hovedstaden, hvor de begge kom på kontrakt.   

Stine Rex

Stine Rex vil slå danmarksrekord og sætte fokus på organdonation

Brovst Skole

Brovst Sogn er ét smittetilfælde fra at blive lukket ned

fokus.. på vores vilde natur

play Blomster og bier har det svært: - Der er håb, men du skal også gøre noget

Flemming Helsing, naturforvalter

play Nyt initiativ giver håb for dyrelivet i Hammer Bakker

Stine Rex

Stine Rex vil slå danmarksrekord og sætte fokus på organdonation

Brovst Skole

Brovst Sogn er ét smittetilfælde fra at blive lukket ned

Til forsiden

Til forsiden