Efter AaB-nederlag: Fossum takker af

AaB’s norske midtbanespiller Iver Fossum stopper i klubben ved kontraktudløb.

Den 27-årige Iver Fossum har nu spillet sin sidste af 137 officielle kampe for AaB, hvilket af en udlænding kun er overgået af Jacob Rinne.

Det oplyser fodboldklubben AaB i en pressemeddelse.

Ligeledes er Iver Fossums 32 scoringer næstflest af en udlænding i AaB’s historie – kun overgået af William Graham Lockey.

Iver Fossum kom i august 2019 til AaB fra tyske Hannover 96.

- Iver Fossum har i de seneste fire sæsoner været en vigtig figur for AaB, og vi vil gerne takke ham for hans loyale indsats for klubben, udtaler AaB’s sportsdirektør Ole Jan Kappmeier i pressemeddelsen.

- Vi har i et stykke tid været klar over, at vores veje skulle skilles nu, og vi ønsker Iver alt det bedste med sin karriere fremover, mens vi for vores vedkommende er i gang med trupplanlægningen for den kommende sæson, så vi står bedst muligt, siger Ole Kappmeier.

Iver Fossum tog søndag formiddag afsked til spillerne på AaBs anlæg, inden disse drog på sommerferie.

Iver Fossum forlader AaB med en nedrykning som sidste indtryk.

- I går var uden tvivl den værste dag i mit fodboldliv. Det var og er ekstremt tungt, at vi efter en hård sæson alligevel ikke fik afgjort tingene til vores fordel, siger han i pressemeddelsen.

- Den del fylder selvfølgelig det meste lige nu, ligesom det har været en skuffelse ikke at komme i Europa med AaB, hvor vi i fire sæsoner i træk har tabt en altafgørende kamp om dette – endda to gange efter straffesparkskonkurrence, lyder det fra Iver Fossum, der henviser til pokalfinalerne i 2020 og 2023 mod henholdsvis Sønderjyske og FC København samt Europa Playofffinalerne i 2021 og 2022 mod AGF og Viborg F.F.

- Samlet set har jeg dog haft en god tid i AaB, hvor jeg har mødt en masse fine mennesker, og det er også den klub, jeg som seniorspiller har befundet mig længst i, siger han og fortsætter:

- Herudover er min søn født i Aalborg, så også af den grund har byen og klubben kæmpe betydning for min familie og jeg, og jeg ønsker alle i og omkring klubben alt det bedste fremover, slutter Iver Fossum.

AaB’s tilbageværende trup genoptager træningen til den nye sæson 21. juni.


Seneste nyt

fra Nordjylland