LIGE NU:

Efter Black Friday: Pakkeboom i Klarup

I fredags blev der shoppet igennem på Black Friday, også på internettet. Klarup, som i forvejen har nordjysk rekord i internethandel, blev mandag oversvømmet med pakker.

Det er godt fyldt op i pakkerummet hos den lokale bager i Klarup, sydøst for Aalborg. Udover at sælge brød og kager, er bageren også pakkeudleveringssted for GLS.

Hos naboen Meny i Klarup er det normale pakkerum også for længst fyldt op. 

I gennemsnit fik borgerne i Klarup i 2017 udleveret 13,1 pakke pr. husstand alene fra PostNord, og dermed er de Nordjyske mestre i E-handel. 2018 er ingen undtagelse. Hos bageren er der i år dobbelt så mange pakker som efter sidste års Black Friday, og hos Meny havde de allerede i oktober i år udleveret ligeså mange pakker de gjorde i hele 2017. De borgere vi talte med tilstod på stedet.

Hos både bageren og Meny i Klarup finder alle pakker langt om længe en plads, og så håber de ellers bare, at pakkerne bliver hentet i en fart.

Både hos bageren og hos Meny forventer de nemlig endnu flere pakker tirsdag - specielt efter at det mandag var såkaldt Cyber Monday. Cyber monday er mandagen efter black friday. Her er tilbuddene på internettet i stedet for i de fysiske butikker.