Foto: Nordjyllands Politi

Efterlysning: Genkender du denne scooter?

Nordjyllands Politi efterlyser vidner, der kan genkende scooteren på billedet. Føreren er mistænkt for at have begået røveri.

Ejeren er fundet - han er ikke gerningsmand

OPDATERET ONSDAG DEN 4. SEPTEMBER KLOKKEN 10:20: Nordjyllands Politi oplyser onsdag, at scooterens ejer er fundet. De oplyser også, at ejeren til scooteren ikke stod bag røveriet i supermarkedet SPAR, som politiet ellers havde en formodning om.

Søndag den 18. august blev SPAR i Vestbjerg røvet. Klokken 21 trådte en mand ind i supermarkedet, og truede personalet med en stor kniv til at udlevere kontanter. Han flygtede efterfølgende på en scooter.

Nu beder Nordjyllands Politi om hjælp til at finde den formodede gerningsmand.

- Vi vil rigtig gerne have offentlighedens hjælp i den her sag. Vi mangler oplysninger, der kan hjælpe med at fastlægge gerningsmandens identitet. Derfor går vi nu ud med dette billede af den scooter, der blev brugt under flugten fra stedet. Scooteren kørte fra SPAR mod vest ad Mejlstedvej, oplyser politikommissær Martin Rolighed, Nordjyllands Politi, i en pressemeddelelse.

Han er klar over, at scooteren er meget utydelig på billedet, men vurderer alligevel, at der kan være borgere, som har bidt mærke i den:

- Man kan se, at der bag på scooteren er monteret en usædvanlig høj grå bagageboks, forklarer Martin Rolighed.  

Gerningsmanden beskrives som:

  • Mand, 20-25 år
  • Ca. 180 cm høj
  • Spinkel af bygning
  • Lys i huden og med rødt hår og fregner
  • Blå øjne
  • Talte dansk

Manden var maskeret under røveriet og bevæbnet med en cirka 20 cm lang kniv.

Har du oplysninger om scooteren eller gerningsmanden kan Nordjyllands Politi kontaktes på telefon 114.