LIGE NU:

Eftersøgning var forgæves: 92-årig savnet kvinde fundet død

Eftersøgningen af en 92-årig kvinde, der har været savnet siden søndag formiddag er afsluttet. Kvinden er desværre fundet død.

Nordjyllands Politi har mandag morgen fundet den 92-årige kvinde, der har været efterlyst siden søndag eftermiddag. Desværre stod hendes liv ikke til at redde.

Kvinden blev fundet i et grønt område 500-600 meter fra Plejecentret Sofiegården, hvor kvinden boede. Det var herfra hun forsvandt søndag ved 13-tiden og herfra at politiet i en intens eftersøgning ledte vidt og bredt efter kvinden.

- Der blev ydet førstehjælp, men desværre stod kvindens liv ikke til at redde. Der er ikke nogen tegn på, at der skulle være begået en forbrydelse, udtaler Per Jørgensen, der har været politiets leder af den kommandostation der blev oprettet i forbindelse med eftersøgningen. Kvindens pårørende er underrettet.

Hjemmeværn og hunde hjalp med eftersøgningen

Eftersøgningen af den 92-årige kvinde foregik hele dagen søndag og natten til mandag og Nordjyllands Politi fik støtte til eftersøgninen fra både Hjemmeværnet og hundepatruljer fra Østjyllands Politi samt fra Midt- og Vestjyllands Politi. Derudover opfordrede politiet borgere i Aalborg samt i flere oplandsbyer til at man undersøgte haver og udhuse hvor kvinden kunne have taget ophold.

ArlaØsterholt_2

play Per lukkede køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

flysplit til anbj

Flystyrtet i Skagerrak: Da Partnair Flight 394 forulykkede

20210408-114848-L_18Mb

Egholm-forbindelse: Nu kommer Vejdirektoratet med 86 nye svar

ArlaØsterholt_2

play Per lukkede køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

Til forsiden

Til forsiden