LIGE NU:

EH Aalborg forbereder oprykningsjagt i Sydkorea

Elite Håndbold Aalborg drager onsdag på en noget utraditionel træningslejr.

Som optakt til den forestående sæson i landets næstbedste kvindelige håndboldrække tager EH Aalborg 12 dage til Sydkorea. Her skal de deltage i en international træningsturnering.

Det er den nye cheftræner Jesper Holmris’ kontakter i håndboldverdenen, der har muliggjort den usædvanlige træningstur, hvor holdet blandt andre skal møde det amerikanske og australske landshold. For et af holdets unge talenter kommer håndboldrejsen kun ganske få dage efter en anden.

Den bare 18-årige bagspiller Line Berggren Larsen fra Try ved Dronninglund er kun lige vendt hjem fra U-19-EM i Slovenien, hvor ungdomslandsholdet sikrede en bronzemedalje, og onsdag morgen drager hun så afsted igen.

- Jeg glæder mig til at se, hvilken kultur de har, hvilke hold de har; hvordan de spiller, og så glæder jeg mig også til at se, hvordan vores hold kommer til at klare sig mod deres hold, siger Line Berggren Larsen.

På et profileret Aalborg-hold med ambitioner om oprykning kan netop den seneste rejsetriumf give den unge bagspiller ekstra gevinst.

- Måske skal jeg ikke bruge så meget tid på at spille mig ind på holdet og vise, at det er mig, der skal have spilletid, når jeg har fået den her medalje, siger Line Berggren Larsen.  

EH Aalborg spiller første turneringskamp mod SønderjyskE den 10. september.