EH Aalborg giver cheftræner bedst tænkelige fødselsdagsgave

EH Aalborg besejrede torsdag aften lokalrivalerne fra Vendsyssel med mindst mulig margin.

Hvem er Nordjyllands bedste håndboldhold på kvindesiden? Den ære var på spil inden dagens opgør mellem EH Aalborg og Vendsyssel, der forud for aftenens lokalbrag lå henholdsvis nummer fem og seks i landets næstbedste række.

Svaret på ovenstående spørgsmål tikkede ind omkring klokken 21 efter 60 minutters håndboldspil. Undervejs bølgede kampen frem og tilbage, og de to hold prøvede begge at være i front. Til syvende og sidst trak EH Aalborg dog det længste strå og besejrede Vendsyssel med 31-30 efter et drama, der blev afgjort i de døende sekunder.

Sejrsdans og fødselsdagssang

EH Aalborgs Mille Eisenhardt fik scoret til 31-30 med et minut tilbage af kampen. Derefter havde Vendsyssel chancen for at udligne og få mindst uafgjort med hjem, men holdet smed bolden væk, og derfor kunne jublen bryde løs på trænerbænken med fødselaren Allan Heine i spidsen.

Efter kampen blev der danset sejrsdans midt på banen og sunget fødselsdagssang for Aalborg-træneren.

Sejren betyder, at EH Aalborg hopper op på tredjepladsen i tabellen, mens Vendsyssel forbliver på sjettepladsen.