EH Aalborgs nu tidligere cheftræner Simon Olsen i HTH ligakampen mellem EH Aalborg og Randers HK i Nørresundby Idrætscenter, lørdag den 12. oktober 2019. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

EH Aalborg henter ny cheftræner

Morten Holmen overtager cheftrænerjobbet i EH Aalborg fra Simon Olsen, som dog fortsætter i trænerteamet.

Efter 12 nederlag i træk har EH Aalborg valgt at rokere om på trænerposten. Simon Olsen, der indtil i dag har stået i spidsen for EH Aalborg, bliver degraderet til assistentræner, mens den tidligere EH Aalborg-cheftræner Morten Holmen, igen kommer til at stå i spidsen for de aalborgensiske håndbolddamer.

Læs også Aalborg Pirates forlænger med Højbjerg-brødre

- Det er ikke fordi, vi mener at vores trænere har gjort det dårligt, men vi er nødt til at handle, når troen og modløsheden har sneget sig ind i truppen, siger direktør i EH Aalborg, Henrik Skals, på klubbens hjemmeside.

Morten Holmen havde i foråret 2017 ansvaret for EH Aalborg i en kort periode. Senest har han været ansat som sportslig koordinator i Frederikshavn FI.

Det bliver nu Morten Holmens opgave at sørge for at EH Aalborgs elitedamer undgår direkte nedrykning fra håndboldligaen til 1. Division.

Lige nu ligger EH Aalborg sidst i håndboldligaen med kun 5 point. Skanderborg ligger næstsidst med 6 point. Et hold rykker direkte ud af håndboldligaen.