EH Aalborg henter ny venstre fløj

Caroline Broberg Mose er EH Aalborgs nye venstrefløj.

I sidste uge vinkede EH Aalborg farvel til Charlotte Lund Mikkelsen og Hanne Due Rasmussen, og afslørede samtidig, at nye spillere er på vej.

Én af dem er Caroline Broberg Mose, som er klubbens nye venstre fløj. Hun viste interesse for klubbens håndboldprojekt i løbet af vinteren, og har været med til træning siden sæsonen gik i gang.

- Min kæreste og jeg er lige flyttet til Aalborg, og skal begge til at studere til september. Da jeg gerne ville spille 1. division igen, fandt jeg EH Aalborg meget interessant, og var derfor glad for, at jeg kunne blive en del af holdet. Jeg er blevet modtaget godt både af spillerne og af folkene udenfor banen. Så jeg ser frem til en forhåbentlig god sæson, siger Caroline Broberg Mose.

Divisionen starter op den 17. september, hvor de skal møde SønderjyskE på hjemmebane. 

Fakta: Blå bog

Caroline Broberg Mose har fra sin spæde start og frem til sin første seniorår spillet for Holstebro, hvorefter hun skiftede til Tarm i 1. division. Tarm rykkede ned i 2. division, og Caroline Broberg Mose rykkede derfor tilbage til Holstebro og spillede for deres hold i 2. division. Her var der samtidig mulighed for at træne med ligaholdet i TTH.