EH Aalborg sejrer for første gang i sæsonen

Det var et helt rent bundopgør, da Ajax København hjemme tog imod EH Aalborg i kvindernes håndboldliga.

EH Aalborg hentede onsdag aften sæsonens første sejr i kvindernes håndboldliga. Sejren kom i hus mod Ajax København.

Inden aftenens kamp lå EH Aalborg på sidstepladsen med ni nederlag i lige så mange forsøg, mens Ajax København lige akkurat lå foran med otte nederlag og en uafgjort.

Der var derfor tale om et klokkerent bundopgør da de to hold tørnede sammen i København.

Men det skulle vise sig, at blive en ensidet affære. De aalborgensiske kvinder trak hurtigt fra københavnerne og var foran 2-10 halvvejs gennem første halvleg.

Herfra skiftedes de to klubber til at score. Ved pausen var stillingen 7-16.

I anden halvleg halede kvinderne fra hovedstaden ind på EH Aalborg. Men forspringet var for stort, og det tætteste københavnerne kom på nordjyderne var ved stillingen 18-21.

I slutminutterne trak EH Aalborg atter fra Ajax København, og det endte med en sejr til Aalborg på 22-32.

Med sejren kravler EH Aalborg foran dagens modstander i tabellen og lægger sig på trettendepladsen.