LIGE NU:

Eks-AaB'er Jeppe Curth indstiller karrieren

33-årige Jeppe Curth, der i otte år spillede for AaB, meddeler på sin Instagram-konto, at han er færdig som fodboldspiller med øjeblikkelig virkning.

Han var hele Nordjyllands bomber. Han var en afgørende faktor, da AaB sikrede sig mesterskabet i Superligaen i sæsonen 2007-2008. Han scorede på Old Trafford. Og han var med til at fejre The Double i 2014.

Men nu er det slut med fodbolden for 33-årige Jeppe Curth. Det meddeler eks-AaB'eren, der siden har spillet for Viborg FF, selv på sin Instagram-profil torsdag.

- Det er aldrig nemt at sige farvel. Slet ikke til noget, der, på godt og ondt, har fyldt så meget, som fodbold og fodboldlivet har gjort for mig.Grundet min fysik, føler jeg, at det er mest rigtigt at stoppe nu, desværre, skriver Jeppe Curth, der det seneste år har været ramt af flere skader.

 
 
Foto: Instagram

Jeppe Curth nåede omkring de udenlandske klubber Feyenoord og Excelsior, inden han i 2005 blev en del af AaB-truppen. Sammen med Rade Prica blev han fast mand i det rød-hvide angreb, og i 2008 sluttede han sæsonen som topscorer med 16 mål for AaB. En bedrift, der var med til at sikre klubben det danske mesterskab. 

I 2013 blev Jeppe Curth lejet ud til FC Midtjylland, inden han vendte hjem til Aalborg og endnu et mesterskab samt en pokaltitel. Siden 2014 har han spillet for Viborg FF på en kontrakt, der egentlig løber 2017 ud, men som Curth og klubben har valgt at ophæve. 

 

- Jeg vil altid tænke positivt tilbage på min karriere og med glæde mindes alle de fantastiske mennesker, jeg har mødt igennem de seneste årtier. De samme positive tanker gælder mine fodboldkollegaer, fans, klubber, ledere, dommere - ja, kort sagt hele Superliga-cirkusset, skriver Jeppe Curth om sin karriere. 

Helt slut med fodbolden er det dog ikke for den tidligere AaB-angriber. 

- Heldigvis behøver jeg ikke at sige helt farvel, for jeg glæder mig til fortsat at have min daglige gang i dansk fodbold som formand for Spillerforeningen. Her vil jeg forhåbentlig være med til at bidrage positivt til den sport, jeg og vi alle elsker. Vi ses derude, skriver han.

Efter sejrsrusen med The Double lavede TV2 Nord et program med Jeppe Curth og resten af holdet bag sejren. Se eller gense hele programmet her.