00:24

Den tidligere borgmester i Aalborg, Henning G. Jensen, er ny mand i spidsen for Aalborg Væddeløbsforening Video: Nikolai Linares, Scanpix

Foto: Nikolai Linares, Scanpix

1 af 2

Eks-borgmester i spidsen for væddeløbsforening

Aalborgs tidligere første mand, Henning G. Jensen, kan nu skrive bestyrelsesformand for Aalborg Væddeløbsforening på visitkortet.

Den nye regering har indskrevet liberaliseringen af Dansk Hestevæddeløb i regeringsgrundlaget, og det er med de nye udfordringer for væddeløbssporten for øje, at Henning G. Jensen er hentet ind i bestyrelsen. I en pressemeddelelse fremhæves den tidligere borgmesters lange politiske og erhvervsmæssige erfaring, blandt andet fra sit arbejde som formand for Aalborg Lufthavn.

- Dansk heste sport skal tilpasse sig tiden, og er i gang med en stor liberalisering og udvikling. Aalborg Væddeløbsforening og Racing Arena Aalborg skal deltage aktivt i den proces. Det er en stor opgave, og der er mange udfordringer der skal løses undervejs. Jeg glæder mig til at bidrage til sportens udvikling, udtaler den nye formand i en pressemeddelelse.

Den tidligere formand, Bo Jørgensen, fortsætter i bestyrelsen som næstformand.