Endelig AaB-sejr: Ni ugers tørke er slut

Hårdt prøvede AaB kunne endelig sætte tre point på kontoen, holdet, der ikke har vundet i ni uger, slog fredag aften Randers FC på hjemmebane.

Ser man bort fra en smal 1-0-sejr over 2. divisionsmandskabet fra VSK Aarhus for en måned siden, er det mere end ni uger siden, at Superligaspileren fra AaB for alvor har haft grund til at hæve armene over hovedet. Holdet har ikke vundet en superligakamp siden 22. september, hvor Viborg blev sendt hjem fra Aalborg uden point.

Men fredag aften vendte det for nordjyderne, som slog Randers FC med 2-1 på hjemmebanen i Aalborg. Randers, som indtager tredjepladsen i Superligaen, hjalp AaB godt på vej allerede efter tre minutter, hvor Mads Fenger scorede i eget net. To minutter senere blev det til 2-0 til AaB ved Frederik Børsting.

Efter 64 minutter reducerede indskiftede Kasper Enghardt for Randers, og heldigvis for hjemmeholdet blev det kampens sidste scoring, og AaB sætter tiltrængtre tre point på kontoen og kravler op på ligaens ottendeplads.