Endnu en uafgjort til AaB

Det blev til en nulløsning i Brøndby søndag aften.

De uafgjorte resultater har præget AaBs statistik i superligaen i de seneste måneder. Søndag aften blev der føjet endnu et af slagsen til tabellen, da Brøndby og AaB spillede 0-0 på Brøndby Stadion.

Ti minutter inde i 2. halvleg burde Brøndby have været reduceret til ti mand, hvis det stod til nordjyderne, da Brøndbys Paulus Arajuuri slap for en advarsel efter hånd på bolden, der ville have været hans anden i kampen. Trods AaB’ernes protester blev forseelsen ikke fløjtet.

Alligevel endte det med, at AaB kom i overtal senere i kampen, da Paulus Arajuuri fik det andet gule kort, efter han fældede AaBs Jannik Pohl i en ellers ufarlig situation.

AaB ligger nu på 10. pladsen i superligaen, og skal næste weekend møde Lyngby BK.

Det er femte gang ud af de seneste seks superligaopgør, at nordjyderne spiller uafgjort.