Foto: Lone Vad Dam

Far får dom i dag for vold mod sine sønner

En far er tiltalt for at have udøvet vold og mishandling af særlig grov karakter mod sine tvillingesønner - i dag får han dom ved Retten i Aalborg.

Over en periode på fem år har en familiefar fra Aalborg mishandlet og været brutal og voldelig over for sine to tvillingedrenge. Det fremgår af anklageskriftet til den sag, der falder dom i onsdag formiddag ved Retten i Aalborg.

Fra 2008 til 2013 skete det flere gange, at de to drenge blev slået på kroppen og i hovedet med både flad hånd og knytnæve, blev slået over fingrene, sparket på kroppen med og uden fodtøj, trampet på benene og kroppen, kastet omkring på gulvet, nikket skaller og fik kastet sten og en lighter efter sig.

Alt sammen gerninger udført af deres far, som også i samme periode skød efter drengene og flere gange truede dem på livet. Ifølge anklageskriftet skulle faderen gentagne  gange have holdt knive tæt op foran drenges ansigter og sagt "nu slår jeg dig fandme ihjel".

Senere, da drengene havde kontaktet politiet, dukkede faderen op hos dem, inden de havde afgivet fuld forklaring, og truede dem igen på livet, hvis de fortalte politiet om volden begået mod dem.

Der falder dom i sagen klokken 11 ved Retten i Aalborg.