LIGE NU:

Festivalleder: - Det er drønhamrende vigtigt, at vi snart får en afklaring

Nibe Festival mangler afklaring på, om årets festival kan afvikles. For hver dag der går, kommer skæringsdatoen for festivalen tættere og tættere på.

6 april sidste år måtte Nibe Festival aflyse årets festival, på grund af coronarestriktioner. For at have noget som helst håb for at kunne afvikle festivalen i Skalskoven i Nibe i år, har festivalleder Peter Møller Madsen brug for klart svar fra regeringen.

- Det er drønhamrende vigtigt, at vi snart får en afklaring. Vi kan vinde lidt tid med en eller anden form for genåbningsplan, så vi får en melding på, hvor vi ligger på et sandsynlighedsbarometer. Der kommer også en skæringsdato, og den kommer tættere og tættere på, siger Peter Møller Madsen til TV2 Nord.

Artiklen fortsættere under videoen.

Ifølge Festivallederen, er der ikke en præcis dato på en skæringsdato. Men jo længere tiden går, uden vished om Nibe Festival kan blive afholdt eller ej, jo tættere kommer den dato.

Ingen penge på kistebunden

Ingen penge på kistebunden

Nibe Festival er en foreningsbåren festival, der sidste år kunne give knap to millioner kroner til forskellige foreninger, efter et rekord godt år. Fordi festivalen donerer sit overskud, er der heller ikke lagt noget til side til situationer som dette.

- Virkeligheden er, at hvis vi står med nogle regninger, fordi vi har indgået nogle aftaler, som der ikke har været grundlag for, og som der ikke er kompensation for, så trækker den bare en stor rød streg, og det er ødelæggende, forklarer festivalleder Peter Møller Madsen.

Lige nu arbejder Nibe Festival sammen med festivalens frivillignetværk, på at få klargjort så meget som muligt, inden Nibe Festivalen, måske, åbner dørene.

ud ad døren disc golf thumb

play TV: Kom med ”Ud ad døren” til disc golf

Retten i Holstebro

Ung mand fra Nykøbing skal direkte i fængsel: Blev taget med et halvt kilo amfetamin

klimademo 1

Aktivister har lænket sig fast til porten ved Aalborg Portland

Hans Andersen

Hans Andersen fastholder sin uskyld i sag om hærværk

ud ad døren disc golf thumb

play TV: Kom med ”Ud ad døren” til disc golf

Retten i Holstebro

Ung mand fra Nykøbing skal direkte i fængsel: Blev taget med et halvt kilo amfetamin

Til forsiden

Til forsiden