Foto: Nils Meilvang / Scanpix (Arkivfoto)

Fik finger i lomme til at ligne pistol: Netto-medarbejder truet til at aflevere pengekassen

Netto på Alexander Foss Gade i Aalborg blev onsdag aften udsat for røveri. Gerningsmanden flygtede og er fortsat på fri fod.

En medarbejder i Netto på Alexander Foss Gade ved Eternitten i Aalborg fik sig onsdag aften en grim oplevelse.

Klokken kvart over ti onsdag aften får Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en røver har truet kasseekspedienten til at udlevere pengekassens indhold.

Læs også 17-årig pige uden kørekort påkørte træ

- Truende med hånden i lommen under tøjet giver han udtryk for, at han har en pistol under tøjet, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Jesper Sørensen.

Efter manden får udleveret pengekassens indhold, stikker han af og løber i retningen mod Fakta på Alexander Foss Gade. Derefter fortsætter han sin flugt i en ukendt retning.

- Hvis der er nogen, der har gjort sig observationer af interesse for sagen eller har set eller hørt noget omkring kvart over ti i området ved Eternitten, så må de meget gerne rette henvendelse til os, siger vagtchef Jesper Sørensen.

Gerningsmanden beskrives som værende en dansktalende mand på 20-25 år og cirka 175 centimeter høj. Under røveriet var han iført mørkt tøj og med en flerfarvet halsedisse trukket op over næsen.

Nordjyllands Politi kan træffes på telefon 1-1-4, hvis man har oplysninger i sagen.