LIGE NU:

Final4 afgøres i Aalborg

Aalborg Pirates bliver igen værter for afslutningen på pokalturneringen, Metal Final4.

Herlev Eagles, Rungsted Seier Capital, Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates har besluttet, at pokalfinalen - også kaldet Metal Final4 - skal spilles i Aalborg.

- Vi oplevede en intens stemning i Aalborg sidste år, og selv om vi gerne havde afviklet Metal Final4 i Bitcoin Arena – vores egen hjemmebane – må vi bare konstatere, at vi ikke kan levere det samme produkt, som man har mulighed for i Aalborg, siger Rungsted Seier Capitals-direktør Thomas Friberg i pressemeddelesen fra Danmarks Ishockey Union.

Aalborg Pirates afholdt også Metal Final4 i sidste sæson og det var til stor tilfredshed for alle de deltagende klubber samt DIU.

- Rammerne i Bentax Isarena er ganske enkelt fantastiske og i samarbejde med Aalborg Kommune og gode samarbejdspartnere bygger vi videre på sidste års erfaringer, så Metal Final4 bliver en endnu større fest til gavn for Aalborg og de mange tilrejsende fans, udtaler administrerende direktør Thomas Bjuring.

Metal Final4 afvikles i weekenden den 31. januar til 1. februar 2020, og Aalborg Pirates møder lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks i den anden semifinale fredag den 31. januar klokken 20.00. og der bliver rift om billetterne. 
 
- Allerede til det første lokalopgør, som ovenikøbet lå på en kedelig tirsdag i oktober måned, var der total udsolgt til kampen mod Frederikshavn. Det samme gør sig gældende til nytårsbraget den 29. december, hvor alt allerede nu tyder på, at der ikke kommer billetter til salg. En semifinale mod Frederikshavn på hjemmebane i Bentax Isarena vil uden tvivl blive udsolgt, så det gælder om at være rigtig hurtig, når salget sættes i gang i morgen onsdag den 4. december kl. 12.00 udtaler billet - og marketingsansvarlig Thomas Simonsen.     

Også hos borgmesteren vækker finalestævnet glæde. 
 
- Jeg er virkelig glad for, at Aalborg Pirates bliver værter for denne sæsons pokalturnering i Bentax Isarena. Vi er stolte af holdet, og vi er taknemlige for det engagerede og støttende publikum, der gang efter gang kommer og skaber en fest omkring ishockeykampene i Aalborg. Ishockey – og sportens verden - har en helt særlig plads i Aalborg. Det bliver en folkefest i de bedste rammer, og vi glæder os, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 FO Danmarks første vandsøgshund

Walther er Danmarks første vandsøgshund

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden