LIGE NU:

Finn overrasket med musikalsk krammer af sine medarbejdere

Medarbejderne på Nørhalne Skole sendte Mai Skytte til Aalborg for at give skoleleder Finn Bonde en stor musikalsk krammer.

Til morgensang og andre sociale sammenkomster på Nørhalne Skole i Jammerbugt Kommune er det tit og ofte skoleleder Finn Bonde, der sætter sig bag klaveret eller finder guitaren frem. Han er musikelsker ind til benet og derfor var det oplagt, at han skulle have en musikalsk krammer, da TV2 Nord allierede sig med sanger Mai Skytte og guitarist Lasse Sandkamm om at dele musikalske krammere ud i en tid hvor det at få en rigtig bjørnekrammer er noget, mange af os savner.

Finn Bonde bor i Aalborg - og under påskud af, at der var en pakke på vej, som han skulle være hjemme for at modtage, sikrede vi os, at vi kunne overraske Finn. Og overrasket det blev han.

Det er Finns medarbejdere på Nørhalne Skole, der kollektivt har sendt en hilsen og en krammer afsted til deres chef, som lige nu er sygemeldt fra sit job. De synes at han, der så tit har delt musikalske glæder med resten af skolen, om nogen fortjener en musikalsk krammer. Du kan se personalets hilsen til Finn herunder.

Den sang, der skulle udgøre den musikalske krammer til Finn Bonde kender han så udmærket selv - for han har spillet den masser af gange til morgensang på skolen. Sangen er 'Julies sprog' skrevet af Benny Holst i 1976 til en 75-års fødselsdag som en påmindelse om, at vi skal huske det gamle for at finde det nye - at vi skal forstå vores bedsteforældres visdom for at finde vejen frem.

Hør hvordan sangen lyder, når Mai Skytte og Lasse Sandkamm fremfører - og se hvordan Finn Bonde reagerer på at få en musikalsk krammer - lige her: