Fjordby-kritiker på visit: Vil ikke have stedet jævnet med jorden

Fredag mødtes løsgænger Kirsten Algren med beboerne fra Fjordbyen, som hun i flere omgange har kritiseret for at bryde brugsaftalen.

Løsgænger i Aalborg Byråd Kirsten Algren har i flere omgange kritiseret Fjordbyen i Aalborg for at bryde brugsaftalen, som Fjordbyen har aftalt med kommunen. 

Hun mener, at husene bliver bygget for tæt, og at beboerne benytter husene som helårsboliger. Fredags mødtes hun med beboerne, der kunne få lov at svare på kritikken. 

- Vi har, som alle mulige andre steder i samfundet, indimellem udfordringer med, at der også er folk, der bryder loven her. Det har vi haft løbende, og det tager vi også hånd om, hvis vi synes, det ligner, de har overnattet lidt for mange gange herude, lyder det fra kasserer i Fjordbyens bestyrelse, Jens Munk. 

Torsdag fortalte Kirsten Algren i TV2 Nords debatprogram - Fokus - at Fjordbyen må lukkes, hvis ikke de overholder reglerne. Fredag var hun dog mere venlig stemt over for beboerne efter at have talt med dem.

- Jeg har fået en forståelse af, at de vil prøve at overholde de brugsretsaftaler, de har, og det vil glæde mig meget, hvis de gør det, siger Kirsten Algren.

Du kan se Kirsten Algrens tur i Fjordbyen i videoen øverst i artiklen.