Flot afslutning: Sikker sejr til Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold leverede flot resultat i efterårets sidste kamp med en sejr på 35-28 over SønderjyskE.

Hvem var det nu, der vandt i dag? Jo, det var såmænd Aalborg Håndbold, og det gjorde klubben endda i mere end overbevisende stil, da den sendte SønderjyskE i bad med et svidende nederlag på 28-35.

En sejr, der måske holder Aalborg Håndbold på en vigtigt fjerdeplads hen over julen.

Det startede dog ikke helt suverænt for nordjyderne, der lørdag var rejst til Sønderjylland for at spille efterårsfinalen. Begge hold havde problemer med defensiven, men desværre for Aalborg Håndbold var der ikke meget, målmand Mikael Aggefors fik fat i. Derfor lykkedes det Sønderjyske at komme foran med to mål, inden en udskiftning og en peptalk vendte stimen.

Midt i halvlegen var den vendt så grundigt, at Aalborg Håndbold kom foran 13-10. Selv om SønderjyskE kom op på en udligning, lykkedes det alligevel gæsterne at gå til pause med en føring på 17-15.

Og den føring blev aldrig sat over styr i anden halvleg. Tværtimod blev den kun udbygget mod en SønderjyskE-hold, der gik mere og mere bag om dansen.

Sejren betyder, at Aalborg Håndbold stadig har kontakt med den top-fire, der kan tage point med over i slutspillet til foråret. Dog kan nordjyderne blive vippet ned på en femteplads, hvis TTH Holstebro, som klubben ligger à point med, senere lørdag slår HC Midtjylland.