LIGE NU:

Flyttedag: 29 medarbejdere skal pendle fra Sjælland til Nørresundby

29 medarbejdere fra Geodatastyrelsen skal fra 1. november pendle fra Sjælland til Nørresundby.

Geodatastyrelsen skifter 1. november adressen på Rentemestervej i København ud med Lindholm Brygge i Nørresundby.

Styrelsen flytter som led i den store udflytning af statslige arbejdspladser, og omkring 100 medarbejdere har enten første arbejdsdag eller første arbejdsdag et nyt sted.

For 29 af medarbejderne bliver turen på arbejde noget længere end hidtil. De har nemlig valgt at pendle fra deres nuværende hjem på Sjælland til arbejdspladsen i Nørresundby.

En af de 29 er Jan Romny, der torsdag havde travlt med at pakke flyttekasser, der også skal til Nørresundby.

- Selvom det er en elektronisk verden, har man jo stadig nogle papirer, noget kursusmateriale og nogle mapper, man er nødt til at have med, fortæller han.

Hans plan er at flyve til Aalborg tirsdag morgen og til København igen torsdag aften. Der imellem vil han blandt andet trække på sin søster, der bor i Dronninglund.

- Der kan jeg forhåbentlig crashe et par dage om ugen, siger Jan Romny videre.

I Nørresundby er Lars Kjær Justsen, der er projektleder ved Geodatastyrelsen ved at få orden i de sidste ting i Nørresundby. Her er der plads til 125 medarbejdere, der kan brede sig over tre etager. På væggene kommer der til at hænge kort, og ud af vinduerne får man udsigt til Limfjorden.

- Jeg ved fra alle dem, der har været her, at de er meget begejstrede for udsigten. Det er i hvert fald noget andet end vi er vant til.

Jan Romny og hans 28 kolleger har mulighed for at pendle fra Sjælland til Nørresundby i foreløbigt to år.