00:58

Fodboldekspert om Bassogog: - sælg sælg sælg

AaB skal sælge Christian Bassogog, hvis det står til fodboldekspert Hans Peter Rytter. Han ser en stor mulighed for klubben.

Hans Peter Rytter, der har fulgt AaB fra sidelinjen i mange år, er helt sikker, AaB skal slå til, mens de kan. 

AaB’s angriberspiller Christian Bassogog kan angiveligt sælges for 45 millioner kroner til en kinesisk klub, der har vist interesse for den camerounske spiller. Fodboldekspert Hans Peter Rytter er ikke i tvivl om, hvad AaB skal gøre, hvis det viser sig, at tilbuddet gælder:

- Det er et tilbud man aldrig nogensinde får igen, siger Hans Peter Rytter.

Bassogog, der lige har vundet Africa Cup of Nations med Cameroun og vundet titlen som mesterskabets spiller, ser ud til at have en stor karriere foran sig. Men det skræmmer ikke Hans Peter Rytter, at AaB kommer til at mangle den talentfulde angriber Christian Bassogog i de afgørende kampe inden slutspillet. De er ikke nødvendigvis bedre stillet med ham om bord, mener Hans Peter Rytter:

- Det slutspil har de måske 20 procent chance for at nå - også med en Bassogog. Jeg er lidt bekymret for, at hvis han ikke bliver solgt, og han så spiller to eller tre kampe herhjemme i frosten, så ser vi ikke nogen, der vil købe ham. Han skal holde niveauet for ellers går der en måned, og så er han ikke ti millioner værd, siger fodboldekspert Hans Peter Rytter.