Forberedelser i fuld gang til kæmpe valgevent i Nordkraft: TV2 Nord og TV2 vil samle både vælgere og politikere

Torsdag kan man se både TV2 og TV2 Nord’s nyhedsudsendelser direkte i Nordkraft, mens også flere TV2 programmer bliver sendt live fra Aalborg.

Du skal ikke undre dig, hvis du pludselig støder ind i Anders Breinholt eller Gertrud Højlund efter du har været til badminton eller spinning i Nordkraft på torsdag, for det er hverken dig eller de to kendte værter, der er gået forkert.

TV2 og TV2 Nord inviterer nemlig til et brag af et valgevent i Nordkraft i Aalborg torsdag, hvor man vil kunne opleve flere velkendte TV2 programmer blive optaget live, og også enkelte til lejligheden nye programmer udspille sig direkte i Nordkraft, mens vi på TV2 Nord også vil sende vores nyheder klokken 18.20, 19.30 og 22.00 direkte fra Nordkraft.

Flere promonente politikere 

I dag, onsdag, skal de sidste kabler så trækkes for at alt spiller torsdag, hvor det hele går løs og flere prominente politikere kommer og skal diskutere politik lige i midten af Aalborg.

- Det er fedt at kunne samarbejde med TV2 om at få nordjyderne ind tæt på kandidaterne med både debatter, vores nyhedsudsendelser og alle mulige sjove aktiviteter i og udenfor Nordkraft, siger Anne Christensen, der er redaktionschef på TV2 Nord.

Både TV2, TV2 News, TV2 Echo og TV2 Nord er en del af det store valgevent i Nordkraft.

Flere kendte programmer

Nordkraft bliver fyldt med politik, når både News&Co samt Tirsdagsanalysen blender op for deres programmer i Nordkraft, mens også programmer, der tager politik med et større glimt i øjet sætter studie op i Aalborg, når også valgquizzen med Anders Breinholt bliver sendt direkte fra Nordkraft.

- Vi har rykket den helt store sendevogn herind for at dække begivenhederne både med pop up lives i løbet af dagen og i vores nyhedsudsendelser. Men det er også vigtigt, at nordjyderne ikke kun ser deres folketingskandidater på TV eller ovre på Christiansborg, så derfor kan nordjyderne komme ind og være med helt gratis, siger Anne Christensen.

En stor del af TV2 Nord's medarbejdere vil også være at se i Nordkraft.
En stor del af TV2 Nord's medarbejdere vil også være at se i Nordkraft.
Foto: Anne Christensen, TV2 Nord

Udover de store programmer er også TV2’s ungdomsstatsning TV2 Echo rykket til Aalborg. Derudover står vi på TV2 Nord også for en ungedebat, der går i gang klokken 15 i Nordkraft.

Det kan du opleve i Nordkraft

TV 2 & TV 2 NEWS program på scenerne i Nordkraft
16:00-18:00 ’NEWS & Co. & Partierne’
18:25-19:00 ’Valgquizzen’ med Anders Breinholt
19:23 ’Tirsdagsanalysen Live’ med Mogensen og Kristiansen
20:00 ’Højlunds Forsamlingshus’ med 8 partiledere og Gertrud Højlund som vært
21:30 ’Tirsdagsanalysen Live’

Nyhederne fra Nordkraft
18:00-18:20 Nyhederne
19:00-19:23 Nyhederne

TV2 Nord
15:00-15:45 Ungedebat: Debatten har fokus på de emner, der optager de unge vælgere. Det kommer blandt andet til at handle om klima, trivsel og uddannelse. Vi vil undervejs i debatten inddrage spørgsmål fra publikum i salen.
De to værter på debatten er Rene Ryom og Emma Fjordbak fra TV2 Nord.
Panelet består af Morten Ryom (Soc.dem.), Solbjórg Jakobsen (LA), Alexander Klitgaard Mikkelsen (Konservative.), Nana Harring (DF), Melina Andersen (SF) og Mikkel Larsson (Alternativet).
18.00 TV2 Nord Nyheder
19:30 TV2 Nord Nyheder
21.00 Pop up live: Tæt på gæster og politikere
22.00 TV2 Nord Nyheder

Mød TV 2
Fra kl. 15:00 kan du møde en række af TV 2s kendte formater og værter 'bag om kameraet' og deltage i uformelle indslag inspireret af vores eksisterende debat- quiz-formater.

Øvrige aktiviteter foran Nordkraft:
’Speeddating med partierne’
Kopi af Statsministerens kontor: ’Hvis jeg var statsminister, ville jeg…’
‘Stik piben ind’-dialogboks: Mød danskerne og politikerne og deltag i samtaler om emner, der betyder noget for vælgerne
TV 2 Vejrbil: sender fra pladsen og gør os klogere på klima og vejr
ECHO: Mød vores unge-redaktion og se, hvordan de arbejder
Sofavælgeren – tag en tur i den fjernstyrede sofa og møde måske en sofavælger


Seneste nyt

fra Nordjylland