Frederikshavn Havn bliver sponsor for AaB's eliteungdomshold

Foto: Jesper Christiansen

AaB har indgået en treårig aftale med Frederikshavn Havn om at sponsorere alle klubbens eliteungdomshold.

AaB og Frederikshavn Havn har tirsdag indgået en treårig sponsoraftale, der gør havnen til hovedsponsor for AaB's eliteungdomshold fra U/13 til U/19.

- Vi er rigtig glade for samarbejdet med Frederikshavn Havn, som vi nu har handlet med siden sommeren 2015. Med den nye aftale tager AaB og Frederikshavn Havn endnu et skridt sammen, og det er første gang, at vores værdifulde eliteungdomsafdeling bliver eksponeret på denne måde, fortæller AaB's slagschef Lars Glinvad.

For AaB's talentchef Jacob Larsen er det positivt at klubben har indgået en aftale med en virksomhed uden for Aalborg.

- Vi er meget glade for at få Frederikshavn Havn som sponsor for vores elitehold i U13-U19, da det meget fint signalerer, at AaB’s talentudvikling fokuserer på hele Nordjylland, siger Jacob Larsen of fortsætter.

- I de møder vi har haft med Frederikshavn Havn, har vi fornemmet, at dialogen har været konstruktiv, da man begge steder fokuserer meget på udvikling og nye muligheder. Dermed har der været grobund for et godt fremtidigt samarbejde, siger Jacob Larsen og tilføjer:

- Desuden har området omkring Frederikshavn i mange år har været et vigtigt område for vores talentudvikling. Eksempelvis er der i øjeblikket en håndfuld spillere fra vores meget talentfulde U19 Ligahold, som stammer netop fra Frederikshavn-området, og flere af disse spillere kommer forhåbentlig til om nogle år, at kunne begå sig på vores Alka Superligahold.

Administrende direktør hos Frederikshavn Havn fortæller i en pressemeddelelse udsendt af AaB, at havnen ikke skulle bruge lang tid til at tænke over muligheden for at blive elitesponsor.

- Vi har set AaB’s fantastiske arbejde med at opfostre egne talenter, og der kan trækkes mange paralleller til det maritime erhverv, hvor man også skal skabe sine egne talenter i form af blandt andet lærlinge og uddannelse generelt, siger Mikkel Seedorff Sørensen.

Forsiden lige nu