LIGE NU:

Friis har en plan: Ved ikke om vore plan er snedig, men det må vi se søndag

AaB forbereder sig frem mod søndagens kamp mod AC Horsens, men skader betyder panderynker hos trænerteamet.

Efter efter en landskamppause triller foddbolden igen i weekenden, men den pause har ikke gjort AaB's skadesituation bedre. Snarere tværtimod.

Mikkel Kaufmann, AaB's nye angrebsbomber, blev nemlig skadet i en kamp for det danske U19-landshold og kommer ikke i betragtning til AaB's kamp på søndag klokken 14.00 på hjemmebane, når Horsens kommer på besøg.

 

Til gengæld trænede en anden spiller, der også har været plaget af en skade i længere tid, nemlig angriberen Tom Van Wert, med for fuld kraft på den regnvåde træningsbane fredag formiddag.

Den hollandske angriber har for anden gang været sat ud af spillet i en længere periode på grund af en hovedskade, men set ud fra træningen i dag ser Tom Van Wert ud til igen snart at være klar til at score mål for AaB. 

- Tom van Weert har trænet godt med hele ugen og er i spil til et eller andet på søndag, men vores problem er, når to spillere på samme position er væk, som Kaufmann og van Weert, har vi en stor udfordring med startopstillingen, udtaler Jacob Friis. 

AaB mangler at spille tre runder i superligaen og en udsat pokalkamp, inden man kan gå på juleferie. Efter Horsens venter det store nordjyske lokalopgør mod Hobro på hjemmebane.

For AaB gælder det den eftertragtede 6. plads i superligaen, som giver adgang til slutspillet. Lige nu ligger AaB nummer 7, bare et point efter Randers, så en sejr på søndag vil sende AaB op i det "fine" selskab af hold, der skal spille om medaljer til foråret.

- Jeg ved godt, at du er længere fremme, og gerne vil snakke om kampen mod Hobro, men vi har fuld fokus på kampen på søndag mod Horsens, og helst tre point, siger Jacob Friis. 

 

 

060321 Robotter hjælper demente

Forskningsprojekt på plejehjem i Aalborg: Robotter kan hjælpe demensramte ældre

050321 Vrede sygeplejesker

play Sygeplejersker risikerer at blive tvangsforflyttet: - Det går udover patienterne

071218 Aalborg Universitetshospital skal spare 130 millioner kroner og nedlægger 130 stillinger.

Aalborg Universitetshospital er landets 4. bedste

060321 DF nærhedsreform

play DF vil rette op på skæv udvikling mellem land og by

060321 Robotter hjælper demente

Forskningsprojekt på plejehjem i Aalborg: Robotter kan hjælpe demensramte ældre

050321 Vrede sygeplejesker

play Sygeplejersker risikerer at blive tvangsforflyttet: - Det går udover patienterne

Til forsiden

Til forsiden