LIGE NU:

Frisør i Nibe glæder sig til at smide visiret

Regeringen ophæver med få undtagelser kravet om brug af mundbind fra på mandag.

Saks, trimmer og hårprodukter er normalvis, hvad man forbinder med en frisør. I flere måneder har mundbind, visir og håndsprit dog også været en fast del af Lene Landbos dagligdag i frisørsalonen Bunks Hårdesign.

Fra mandag kan indehaveren af salonen imidlertid kvitte mundbindene, og det faktum kommer som en overraskelse.

- Jeg har egentligt ikke været så generet af mundbindene, men det overrasker mig lidt, at det er så tidligt, at vi slipper af med dem, siger Lene Landbo.

Vanesag

I begyndelsen var Lene Landbo træt af mundbindet, og det krævede en tilvænningsperiode, før det ikke forstyrrede hende i arbejdet.

Langsomt blev det en fast del af hverdagen at bære visir. Trods det glæder hun sig til at være foruden kravene. Ikke mindst på kundernes vegne.

- Jeg meget glad for, at kravet forsvinder, og det tænker jeg også, at kunderne er, fordi der er rigtig mange, som helst ikke vil have mundbind på, siger hun.

Tager stadig forbehold

Selvom kravene fra mandag forsvinder, så har indehaveren af frisørsalonen fortsat tænkt sig at tage visse forbehold, eksempelvis når hun skal farve øjenbryn.

- Der er nogle behandlinger, som jeg laver ved vasken, hvor jeg kommer til at stå foroverbøjet og lige foran kunden. Der vil jeg helt klart stadigvæk tage visiret på, fordi jeg synes, at jeg kommer meget tæt på kunden. Det er noget andet, end når jeg står bagved kunden og klipper dem, fastslår hun.
ferie lufthavn rejse

Rejserestriktionerne lempes markant: - Vil gøre en kæmpe forskel

def_thumb,50_percent

play Fredagsvejret: Solrigt i øst, skyet i vest

Brand Sødisbakke Mariger mulig påsat

play 27-årig anholdt: Brand i Mariager natten til fredag kan være påsat

40_percent

play Faldskærmskonkurrence forsinkes af dårligt vejr

ferie lufthavn rejse

Rejserestriktionerne lempes markant: - Vil gøre en kæmpe forskel

def_thumb,50_percent

play Fredagsvejret: Solrigt i øst, skyet i vest

Til forsiden

Til forsiden