Foto: Flemming Christensen / TV MIDTVEST (Arkivfoto)

Fulderikker på langs i Aalborgs gader

Hele tre gange søndag blev politiet kaldt ud til mænd, der var faldet i søvn besynderlige steder.

Når politiet bliver alarmeret, drejer det sig ofte om uheld, tyverier og andre sager i den mere alvorlige kategori. Der er dog også dage, hvor man kan trække lidt på smilebåndet.

Tag nu for eksempel en søndag aften og nat. Her måtte politiet hele tre gange rykke ud til berusede mænd, som var faldet i søvn andre steder end i deres seng.

Søndag aften spottede en bilist en mand, der lå midt på vejen på Humlebakken i Aalborg. Bilisten flyttede den 35-årige ind i et nærtliggende busskur og kontaktede politiet samt den 35-åriges mor, som ville komme og hente sønnen. I politiets døgnrapport kaldes episoden ”For højt indtag af humle på Humlebakken”.

Senere samme aften stødte politiets patruljebil på en 37-årig mand, som var gået omkuld på Jernbanegade i Aalborg. Betjentene fik hjulpet manden på benene igen, og så kunne han trisse hjem i seng.

Nogle timer efter, natten til mandag, blev vagtcentralen kontaktet af en ansat på et hotel i Aalborg, som havde besøg af en 17-årig mand. Det i sig selv var ikke noget problem – hvis ikke det var fordi, at den 17-årige sov på gangen og ikke havde booket et værelse.

Sovetrynen var så fuld, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Derfor bookede politiet et værelse til ham i detentionen, hvor han kunne sove branderten ud.