To gange på under en uge: Aalborg Håndbold taber til stærke polakker

Med mindst mulige margin måtte Aalborg Håndbold igen se sig slået af de forsvarende polske mestre fra Kielce.

Aalborg Håndbold hænger stadig utrøsteligt fast i bunden af deres Champions League-gruppe efter at de lørdag eftermiddag led det smallest mulige nederlag til de forsvarende polske mestre fra Kielce.

Da halurets 60 minutter løb ud stod der 28-27 til hjemmeholdet, og Aron Kristjanssons tropper må således slukørede sætte sig ind i flyveren tilbage til Danmark. Selvom det ikke er noget værd i tabellen, hvor Aalborg Håndbold kun har indkasseret to point fra deres hjemmesejr i kampen mod Celje i slutningen af september, kan nordjyderne klappe sig selv på skulderen og sige, at de kæmpede hvad de kunne.

Aalborg var i det meste af 1. halvleg foran, men mod slutningen kom Kielce ind i kampen, og ved pausefløjt var hjemmeholdet, der ikke har tabt en hjemmekamp i år, foran med et enkelt mål.

Den føring blev udbygget i anden halvleg, men Aalborg kæmpede sig midt i halvlegen tilbage og kom da også foran 23-21 inde Kielce hentede en føring hjem igen.

I kampens sidste minutter var Kielce foran 26-23 inden Aalborg igen hentede hjemmeholdets føring ind til stillingen 27-27. Et Kielce-mål med små 20 sekunder igen umuliggjorde dog chancen for sejr, og da Aalborg Håndbolds sidste angreb endte uden mål var nederlaget desværre en realitet.

Aalborg Håndbold må således se sig slået af de stærke polakker for anden gang på under en uge, og chacen for avancement fra gruppespillet ser efterhånden mere end små ud.

Næste kamp for Aalborg Håndbold er i den hjemlige liga, når holdet på hjemmebane tager imod Århus Håndbold.