LIGE NU:

Håndbolddirektør jubler: Nu kommer der igen publikum på tribunerne

Efter næsten et halvt år med tomme tribuner kan spillerne fra Aalborg Håndbold igen glæde sig til brølet fra publikum.

Opdateret med videointerview med Jan Larsen, der kan ses i toppen af denne artikel

Nattens melding om, at tilskuerne kan vende tilbage i de danske idrætshaller, får formanden for Aalborg Håndbold helt op under loftet.

- Jeg er simpelthen så glad for, at vi nu endelig får mulighed for at byde vores trofaste samarbejdspartnere og sæsonkortholdere tilbage i Jutlander Bank Arena. Vi har oplevet en utrolig støtte og tålmodighed igennem hele sæsonen, og jeg er virkelig lykkelig over, at vi nu kan betale tilbage med forhåbentlig en fantastisk semifinale og efterfølgende medaljekamp, siger direktør Jan Larsen på klubbens hjemmeside.

Planen for den praktiske afvikling er allerede klar til første hjemmebanekamp, anden del af årets semifinale mod GOG torsdag 27. maj, lyder det fra Jan Larsen.

- Vi har jo længe været klar over, at det var et muligt scenarie med tilskuere til disse kampe, derfor har vi også også planen for en sikker afvikling klar. Vi har nogle rigtig gode faciliteter i Jutlander Bank Arena, og jeg forventer, at vi kan udnytte lige knap halvdelen af hallens kapacitet. Nu venter der os nogle travle dage for at føre planerne ud i livet, men vi skal nok blive helt klar - vi er mere end parate til at trække i arbejdstøjet og glæder os bare til igen at se tilskuere i Jutlander Bank Arena, siger han.

Sæsonkortholdere og samarbejdspartnere har forhåndsret til billetter til semifinalen, lyder det på hjemmesiden. Skulle der blive ledige billetter vil det blive meldt ud på et senere tidspunkt.