Hardarson sikrede sejren til Aalborg Pirates

Aalborg Pirates udbyggede føringen i Metal Ligaen med en sejr over Gentofte Stars.

Aalborg Pirates tog onsdag aften imod Gentofte Stars og fik foran 2412 tilskuere en sejr på 4-2.

Holdet fik en perfekt start på kampen, da Peter Quenneville bragte Pirates foran med 1-0 allerede efter 1:42. Og blot et minut senere scorede Henry Hardarson til 2-0.

Gentofte kom bedre med i kampen i anden periode, hvor Teemu Virtala fra Gentofte Starts reducerede til 2-1. Der blev også udlignet til 2-2 af Christoffer Lindhøj 27 minutter inde i kampen, og dermed var spændingen tilbage i hallen.

Kort før tredje periode gjorde Henry Hardarson det til 3-2 til Piraterne, og to minutter efter den sidste pause blev føringen udbygget. Andrew Blazek gjorde det til 4-2.

Med sejren i hus har Aalborg Pirates udbygget føringen i Metal Ligaen. De placerer sig i toppen af Metal Ligaen med 77 point. Med 72 point ligger Odense Bulldogs på andenpladsen, mens Frederikshavn White Hawks holder sig på en trejdeplads med 70 point.

Pirates spiller næste gang på fredag på udebane i Vojens, hvor SønderjyskE tager imod. Og allerede dagen efter spiller Aalborg Pirates på hjemmebane, hvor Herning Blue Fox kommer på besøg. Begge dage er der kampstart 19.30.