Foto: Henriette Maj Pedersen

Hjælp Martin: Mødte kærligheden i Aalborg Lufthavn

Der kan ske meget i en lufthavn. Måske finder man kærligheden. Men hvad gør man, når man ikke lige fik sagt, hvad man følte for hende, og nu er hun væk.

Hjælp Martin med at finde kærligheden. Hvem er hun!?

Martin Bertelsen fra Odense fik øje på en køn pige i flyet på vej hjem fra ferie i Alanya i Tyrkiet. Hun fik også øje på ham, og på den flyvetur blev det til mange stjålne blikke, inden de landede i Aalborg Lufthavn.

- Hvis ikke jeg er helt galt på den, så var det flirten. Helt sikkert, siger 31-årige Martin Bertelsen. 

I lufthavnen fik de to igen øjenkontakt henover bagagebåndet, og da det tog meget lang tid at få bagagen gik pigen over til Martin, og de talte kort om den lange ventetid. 

- Hun havde en lang grå sommerkjole på og en meget lys laksefarvede kort jakke på, skriver Martin på sin facebookside.

Da bagagen endelig kom, så Martin Bertelsen pigen forlade lufthavnen sammen med sin mor og køre væk i en hvid VW UP!/Skoda Citigo.

- Pis, tænkte jeg! Jeg fik jo ikke engang spurgt om, hvad hun hed, siger Martin Bertelsen, som først skrev i en lukket facebook-gruppe for at finde pigen fra Aalborg Lufthavn. Medlemmerne i gruppen opfordrede ham til at efterlyse hende på sin væg.

Tirsdag eftermiddag er TV2 Nords facebook-opslag om Martin Bertelsens efterlysning set af 53.000 mennesker og delt godt 450 gange.

- Det er helt vildt. Jeg havde slet ikke forestillet mig, at der var så stor interesse. Der skulle da være en god chance for, at hun hører, at jeg gerne vil i kontakt med hende, og så må vi se, siger Martin Bertelsen.

Martin Bertelsen bor i Odense og arbejder som greenkeeper på en golfbane.  

Hjælp Martin. Hvem er hun!?

 

I bedste 112-stil bringer vi her et signalement:
- Over 25 år
- Cirka 170 cm høj
- Kørte i en hvid Skoda Citigo/ Volkswagen up
- Bor muligvis i Aalborg 

 

Se Martins opslag her: