Høgene og Pirates var skarpest på isen fredag aften

Både Aalborg Pirates og White Hawks sikrede sig en komfortabel sejr i fredagens kampe.

Aalborg Pirates kunne roligt forlade isen i Gigantium fredag efter en sejr på 4-1 over Odense Bulldogs.

Pirates hungrede efter en sejr efter det sidste nederlag i premieren i Odense.

I første periode lå Aalborg Pirates på spillet og sikrede sig det første mål i kampen. I anden periode blev det til et enkelt mål fra Aalborg Pirates igen og i sidste og tredje periode kom Odense Bulldogs på banen igen. Her fik de et enkelt mål, mens Aalborg Pirates kunne slutte perioden af med to mål.

Mod Esbjerg Energy var White Hawks på udebane. Det endte dog med en flot udesejr til høgene på 6-2.

Esbjerg Energy startede ud i første periode med en føring over udebaneholdet, men i anden periode svarede White Hawks igen med tre mål. Den tredje periode så lige så god ud for det nordjyske udebanehold, der endnu engang fik tre mål ind hos Esbjerg Energy.