Janus Smarason skifter til Aalborg Håndbold et halvt år tidligere end oprindeligt planlagt. Foto: Pressefoto

Islænding til Aalborg Håndbold før tid

Janus Smarason skifter til Aalborg Håndbold så snart VM-slutrunden er slut.

I sidste uge kunne Aalborg Håndbold afsløre, at de fra 1. juli har sikret sig den islandske landsholdspiller Janus Smarason. Men så længe kunne nordjyderne alligevel ikke vente på forstærkningen, så i stedet kommer den 22-årige playmaker til Aalborg så snart han er færdig med at repræsentere Island ved VM-slutrunden i Frankrig.

- Vi er blevet enige med hans islandske klub om, at han skifter med omgående virkning. Vi er glade for at kunne tilføje en så stærk spiller til vores hold til det tætte og spændende program, der venter i de kommende måneder, siger direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.

Janus Smarasons første opgave for Aalborg Håndbold bliver Santander Final4, altså finalestævnet i pokalturneringen, som spilles på hjemmebanen i Gigantium 4. og 5. februar.

4. februar spiller Aalborg Håndbold semifinale mod Skjern Håndbold, mens Bjerringbro-Silkeborg og KIF Kolding København mødes i den anden semifinale. 5. februar byder således på enten finale eller bronzekamp for Smarason og hans nye holdkammerater.