LIGE NU:

Jakob tager eksamen fra hotelværelse i Dubai

AaBs Jakob Blaabjerg kombinerer ingeniør-studie med fodbold på højt plan.

Det kræver velvilje og fleksibilitet, men det kan lade sig gøre. Sådan lyder det fra AaBs Jakob Blaabjerg, der ud over at spille i det nordjyske også er med på U21-landsholdet – og så lige oveni så er han godt i gang med en videregående uddannelse på Aalborg Universitet.

Lige nu spiller Jakob Blaabjerg sammen med resten af U21 landsholdet i Dubai, og det falder sammen med, at der er eksamen på universitetet, hvor Jakob læser til ingeniør.

Forleden var der skriftlig eksamen i vekselenergi, og det blev en eksamen, fodboldspilleren tog på et hotelværelse i Dubai.

- De er andre kørt til træning, og jeg må så lige tage eksamen. Det er fantastisk, det kan lade sig gøre – ellers ville jeg være blevet nødt til at tage re-eksamen til februar, fortæller Jakob Blaabjerg.

Han er på Aalborg Universitet i det omfang, han kan, samtidig med at han kan passe sin fodbold. Det betyder, at han studerer på halv tid, og det har han gjort nu i snart tre år.

- På den måde får jeg tingene til at hænge sammen, og så er både undervisere og dem, jeg læser sammen med, rigtig gode til at hjælpe, forklarer Jakob Blaabjerg.