Jan Larsen taber altid brillerne, når han jubler: - Jeg vil skide på de penge

Mistede briller og udsigten til en økonomisk attraktiv kamp betyder ikke noget for håndbolddirektør. Det vil endnu en guldmedalje til gengæld gøre.

Det var vilde scener, der udspillede sig, da Aalborg Håndbold søndag fremtvang en tredje og afgørende finalekamp mod GOG. Ikke mindst fra den nordjyske klubs direktør Jan Larsen.

For som det sker så ofte, når Jan Larsen jubler, så mistede han sine briller, da Aalborg Håndbold vandt over GOG med 34-29.

- Pálmarsson fandt dem. De lå et eller andet sted. Jeg er begyndt at købe dem lidt dyrere, så jeg håber fandme, de holder, sagde den begejstrede direktør efter Aalborg Håndbold fremtvang en tredje og afgørende finale om det danske mesterskab.

Men selvom direktøren er bekymret for sine dyre briller, er han ligeglad med de penge, der følger med en kassekamp som kampen på lørdag, når Aalborg Håndbold byder GOG velkommen i Gigantium til det altafgørende slag.

- Jeg er bedøvende ligeglad med de penge, der eventuelt skulle være i det. Vi er en klub, vi går efter at vinde titler - penge, dem har vi. Så det betyder ikke noget lige her og nu. Det er kun det at vinde det danske mesterskab, der betyder noget. Jeg vil skide på de penge.

Se hele interviewet med Jan Larsen her:

En begejstret Jan Larsen taler med Mogens Jørgensen efter sejren over GOG.

Det var en tydelig stolt Jan Larsen, TV2 Nords reporter Mogens Jørgensen mødte efter søndagens kamp.

- Fantastisk præstation af drengene. Vi har været igennem alt muligt skrammel med skader igennem hele sæsonen, og så viser vi, hvad vi er lavet af i en heksekedel som den her. Nu bliver der eddermame en heksekedel i Aalborg på lørdag. Nu vil vi glæde os, og så vil vi begynde at forberede os.

- Jeg har kysset dem alle sammen i panden. Vi har ikke vundet noget endnu, men vi var nede i sækken og viste, hvad vi er lavet af, så jeg er virkelig stolt af det her team.

Aalborg Håndbold har vundet det danske mesterskab seks gange - senest i 2021.

Kampen på lørdag fløjtes i gang 13.30.


Seneste nyt

fra Nordjylland